Spomini, ki jih ne bom nikoli pozabila...

Projekt - Vilinska poroka

Poročni paketi, organizacija porok, poroke, poročna organizatorka, poroke v naravi, intimne poroke

Foto: Nina Premk

Bil je september 2020 in skupaj s kolegicama iz Infinity akademije za organizatorke porok smo pričarale čudovit projekt Vilinske poroke, ki se je odvijal v Blejskem Vintgarju in pa v gozdičku na hribu Hom v okolici Bleda.

 

Slap, vilinci v stilu Gospodarja prstanov, pogostitev sredi gozda, konjiček... Če to ni dovolj pravljično potem ni nič.

 

Filmska zaroka v Zelencih -

Gregor & Jana

Bil je čudovit sončen Februarski dan, ravno pravšen za popolno zaroko. Naša zaročenka Jana niti slutila ni, da jo bo na njegov rojstni dan njen dragi presenetil z neizmerno romantično poroko v njej ljubih Zelencih, ki sta jih že dolgo nameravala obiskati.

Ko je na splavu zagledala letak za nagradno igro ni mislila, da gre za prevaro in je to le scenarij za njeno zaroko. Ko je med obratom v zrak vrgla dve pesti cvetličnih lističev, ni slutila ničesar. Naenkrat pa zagleda svojega Gregorja, kako kleči pred njo in nestrpno čaka na njen odziv.

In ta je bil neprecenljiv. Solzice sreče, objem, poljub...

Vendar to še ni bilo vse, kar ji je Gregor pripravil. Sledil je še čudovit zaročni šopek in čisto pravi BOHO piknik pod opazovalnim stolpom v Zelencih. 

Dan nebi mogel biti lepši. Da pa bo prav zares nepozaben je poskrbela Anjica photography s profesionalnimi fotografijami.

Prišepnem le še to, da smo prav vsi na projektu stiskali pesti za Gregorja in tudi potočili solzico ali dve.

Foto: Anjicaphotography

Barvita poroka na Rajskem otoku

Združile smo se tri organizatorke porok - ena specializirana v tiskovine, druga v cvetje in moja malenkost, ki je poskrbela za idejno zasnovo in dala pobudo za izvedbo projekta. Nastala je čudovita barvira poročna zgodba in nastala je nevesta, ki smo jo poimenovale kraljica cvetja.

Projekt smo izpeljale na rajskem otoku, ki s svojo okolico omogoča izvedbo številnih tematskih kotičkov in omogoča različne stile in teme porok. Tokrat smo za temo izbrale barvitost in se poigrale z različnim barvnim cvetjem in živimi odtenki oranžnega blaga.

Nastala je čudovita, malce drzna poročna zgodba, ki pa nikakor ni za vsakogar. Če se vam dopade, pa vam jo vsekakor priporočamo.

 

Barvna_poroka_RajskiOtok (51 of 182).jpg

Pepelkina poroka na Rajskem otoku

Poročna lokacija rajski otok je do sedaj v poročnem svetu neodkrit biser zato sem se odločila, da mu namenim še malce več pozornosti.

Tako kot se je pepelka prelevila za ples s svojim princem, tako smo tri organizatorke porok tudi Rajski otok prelevile v pravi biser romantike, estetike in elegance. Ustvarile smo čudovito zgodbo v kateri bi se dobro počutila marsikatera nevesta. Več slik o tej resnično pravljični poročni zgodbi pa najdete na spodnji povezavi.

Foto: Nina Premk

DustyRose_RajskiOtok (39 of 112).jpg