O meni

Hojla. Sem Hedi Korbar, organizatorka porok s pridobljenim certifikatom Infinity akademije za organizacijo porok.

 

Kot majhna deklica sem si dovolila sanjati svoj popoln poročni dan, ki sem ga takrat tudi v celoti splanirala. Sedaj lahko rečem, da kar precej dobro. :) 

Certifikat infinity akademije_n.jpg

Svoje otroško sanjarjenje sem v celoti prenesla v odraslo dobo, pri čemer sem skrbno negovala svojo romantično plat. Zase lahko s ponosom rečem, da sem nepoboljšljiv romantik. Še vedno pa čakam, da mi moj princ na belem konju na roko natakne obroček, ki bo simboliziral neskončno ljubezen in predanost. 

Svojo poroko si predstavljam kot pravljico v neokrnjeni naravi, ki ne bo le nežna in romantična, temveč tudi športno obarvana. Točno taka kot sem jaz. 

In tako pravljico lahko ponudim tudi tebi. Navdušujejo me namreč ravno poroke na prostem, v neokrnjeni naravi s pridihom športnih ali celo adrenalinskih dejavnosti. 

Foto: Anjicaphotography

Organizacija porok, koordinacija porok, poročno svetovanje, organizatorka porok, poroke, zaroke, poroka, zaroka, poroka v naravi, športna poroka

Štejejo malenkosti...

Poleg moje romantične in športne plati pa me odlikujejo tudi pozitivna naravnanost, preciznost, hitra odzivnost v primeru težav, proaktivnost ter sposobnost poslušanja in razumevanja soljudi.

Prav vse te vrline so potrebne, da vaš dan naredim točno tak, kot ste si ga v sanjah narisali vi. Poskrbim za vsako malenkost, kajti le te poroko naredijo unikatno in popolno.

Foto: Nina Premk